Information icon.svg

Campaigning for the RationalMedia Foundation 2021 board of trustees election is underway!

User talk:Big R

From RationalWiki
Jump to: navigation, search
New logo large.png Welcome to RationalWiki, Big R!

Check out our guide for newcomers and our community standards!

Tell us how you found RationalWiki here!

If you are interested in contributing:

Välkommen![edit]

Hej och välkommen! Vi pratar alltid engelska här, men jag ville passa på. Fråga om det är något, och glöm inte att signera dina inlägg med en sån här: ~~~~. Och förresten - jag hoppas du menar att du hatar att folk drabbas av mentala sjukdomar, snarare än att du hatar att de anses finnas. :3 Reverend Black Percy (talk) 13:16, 28 August 2015 (UTC)

Hej, tack för att du välkomnar mig. Jag ska fråga på, jadå. I nuläget vet jag inte hur man får inlägget att skjutas åt sidan och se ut som ett svar, for one. Och du kan vara säker på att jag menar att människor drabbas av mentala sjukdomar! Jag lider själv av depression så det vore lite knasigt att förneka att mentala sjukdomar finns. Dessutom vore det här inte riktigt rätt sida att vara på om man förnekar något som vetenskapen är enig om. Big R (talk) 17:16, 28 August 2015 (UTC)
Jag passade på att göra en liten cardinal sin och redigera en annan persons inlägg - ditt (verboten!). Allt jag gjorde var dock att lägga på följande symbol ":" (utan citationstecken) innan ditt inläggs första rad. Sen lade jag på två stycken på mitt svar på den. Så blev det en väldigt presentabel trappa. På så vis får man sina inlägg att göra ett sånt där litet hopp man vill för att det ska bli läsligt :) När/om du svarar på detta, sätt tre stycken (":::") innan din första rad, så borde detta fortsätta stegas nedåt. Depression är något jag själv känner till och har bevittnat på nära håll. Jag vet också att man kan göra en hel del för att motverka den, inte minst med kemi! Och nu pratar vi helt laglig, nyttig näring. Jag vill passa på att säga att jag inte är nån licensierad dietist eller näringsfysiolog, men jag kan väl ungefär så mycket som en autodidakt inom ämnet kan förväntas, och jag kan minst sagt föra en konversation om det. Inte heller sagt att "du" "vill få" "ditt problem" "fixat" som första reaktion från mig här va. Men just saying, people can relate och det finns saker man kan göra. Som du säkert vet så är det apviktigt att ordna sig en bra psykiater och om möjligt en bra psykolog - tack vare landstingsavtalen så blir det nästan gratis att få livsavgörande hjälp. Men men, ursäkta min föreläsning. Kul att ha dig här iallfall. Check yo self before you wreck yo self. Reverend Black Percy (talk) 23:02, 31 August 2015 (UTC)
Då ska vi se om det fungerar! Det gör inget att du syndar, det var en hjälpsam synd. Depressionen ska jag nog klara, jag går på medicin i nuläget och har ordnat en psykiater. Ett större problem just nu är väl att jag känner mig blyg/"Äh, RW gillar nog inte mina edits" som ger mig kalla fötter, vilket inte är jättestor hjälp när jag tänkt starta en ny artikel xC
Menmen, jag har ju EN edit, så det kommer nog igång. En fråga bara, om jag vill ha hjälp med en artikel(I det här fallet ostartade artikeln Pioneer Little Europe), så bör jag väl be om hjälp på forumet? Thnx för all hjälp so far. Big R (talk) 18:01, 1 September 2015 (UTC)

Userboxes[edit]

Ville bara nämna att man kan piffa upp sin userpage med superfränt råballa och häftiga userboxes. Finns även för de nedstämda och de pälsbeklädda! Om du är det minsta intresserad, spana in hjälpsidan: http://rationalwiki.org/wiki/RationalWiki:Userboxes Reverend Black Percy (talk) 23:10, 31 August 2015 (UTC)

Haha, till furries vet jag att det finns, men för depression också? Haha, det är bra att veta. Om jag känner för det så plockar jag på några userboxes som jag känner är relevanta att ta med.Big R (talk) 18:08, 1 September 2015 (UTC)

Heja på![edit]

Tjena, fortfarande på sidan hoppas jag? :3 När ska vi jobba vidare på Pioneer Little Europe-artikeln? Hör av dig och må väl! Reverend Black Percy (talk) 04:29, 26 September 2015 (UTC)

Jag är fortfarande här! Det som har hänt är att jag åkte till Jämtland över en vecka. Har en tomt där som måste tas om hand om. Sen efter dess har jag tänkt "Äh, det kan jag göra sen" om RW. Big R (talk) 05:24, 26 September 2015 (UTC)